Offshore

Heb jij een afgeronde technische MBO-, HBO- of WO-opleiding die je kunt gebruiken in de offshore wereld? Zie jij uitdaging in een internationale omgeving waar grote mechanische constructies de boventoon hebben? Dan testen wij graag je Engels en mentaliteit, zodat we je daarna het juiste advies op onze open vacatures kunnen geven.


Quality LinQ bemiddelt specialisten binnen de offshore

Om duiding te geven aan de verschillende disciplines binnen de offshore moet u denken aan verschillende opdrachtgevers met verschillende kwaliteiten. Werkzaamheden kunnen te maken hebben met dredging, heavy lifting, pipe-laying, platforms, windmolenparken en overige werkzaamheden die op zee worden uitgevoerd. De meeste werkzaamheden hebben direct of indirect te maken met energiewinning. Wij zijn als Quality LinQ trots dat we ons steentje kunnen bijdragen aan een steeds duurzamere en veiligere energiewinning door het detacheren van ervaren professionals.

Mochten er geen openstaande vacatures voor u aanwezig zijn, dan kan u ook altijd een open sollicitatie sturen. Mogelijk kunnen wij dan in de toekomst meer voor u betekenen.