Ondersteuning bij tijdelijke projecten

Wil jij graag werken op projectbasis? Of op zoek naar een tijdelijke technische professional? Een grote opdracht gekregen en snel extra capaciteit nodig? Of uw afdelingshoofd is langdurig ziek en u zoekt tijdelijk een manager op interim basis? Voor vragen zoals deze hebben wij altijd wel een oplossing.

Flexibiliteit voor opdrachtgevers

Met het inzetten van zelfstandig opererende professionals helpen wij u bij een optimale en efficiënte bedrijfsvoering. U krijgt van Quality LinQ uitsluitend kandidaten voorgesteld die passen bij uw vraag, uw organisatie en uw bedrijfscultuur. Wij zorgen ervoor dat onze vakmensen die worden gedetacheert altijd goed begeleid worden en perfect voorbereid aan het werk gaan.

Het aannemen van projectmedewerkers biedt u een grote mate van flexibiliteit. U beschikt voor een korte of langere periode over tijdelijk personeel, waarvoor u het werk, de begeleiding en het toezicht verzorgt. Wij zorgen voor de administratieve rompslomp eromheen. Daardoor zit u niet aan personeel vast, loopt u minder financieel risico en weet u vooraf wat de kosten zijn.

Voor tijdelijke projecten zorgen wij voor een snelle en efficiënte oplossing. Dankzij de jarenlange ervaring van ons team kunnen wij snel reageren en zijn we in staat om uw organisatie binnen korte tijd te doorgronden. Daardoor kunnen zij snel en effectief te werk gaan in iedere situatie.

Flexibiliteit voor kandidaten

Zoek jij tijdelijk werk, bijvoorbeeld op projectbasis? Dan ben je bij Quality LinQ aan het juiste adres. Hierbij verricht jij uiteenlopende werkzaamheden voor diverse opdrachtgevers. Wanneer er voor het realiseren van een project bij een van onze opdrachtgevers extra capaciteit nodig is door bijvoorbeeld onderbezetting, zwangerschap of ziekte, kan jij worden ingezet. Daarnaast kan zich tijdens een project een vraagstuk voordoen waarvoor juist jouw specifieke kennis nodig is. Dan is detachering een perfecte oplossing.

Quality LinQ heeft verscheidene vacatures op project-, ZZP-, interim of vaste basis.

Wij bieden

  • Goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Persoonlijke coaching en begeleiding
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Werken op project-, ZZP-, interim of vaste basis

Aangezien wij VCU en NEN 4400-1 gecertificeerd zijn betekent dit voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever dat we verplicht zijn om ons aan de Nederlandse veiligheidsrichtlijnen te voldoen en dat we onze afdrachten op tijd en correct laten plaats vinden.

Wij zorgen ervoor dat onze vakmensen die we detacheren altijd goed begeleid worden en perfect voorbereid, veilig en met plezier aan het werk gaan.