Onze diensten

Heeft u ondersteuning nodig bij het aannemen van (technisch) professionals op projectbasis of in vast dienstverband?  Door onze specialisatie, gecombineerd met meer dan 50 jaar ervaring in verschillende vakgebieden, kunnen wij u de juiste professionals bieden.

U krijgt van Quality LinQ uitsluitend kandidaten die passen bij uw vraag, uw organisatie en uw bedrijfscultuur.

Nationale en internationale detachering

Quality LinQ neemt werk uit uw handen door het vinden van de juiste professional. Door middel van een uitgebreid intakegesprek bij ons op kantoor (internationaal via Skype) stellen wij vast of de kandidaat de juiste kwalificaties heeft voor de functie en past bij uw bedrijf.

Naast harde criteria als opleiding en werkervaring, zijn de persoonlijkheidskenmerken van de kandidaat belangrijk voor de keuze van een bedrijf of functie. Zo krijgt u van Quality LinQ uitsluitend kandidaten voorgesteld die passen bij uw vraag, uw organisatie en uw bedrijfscultuur. Met het inzetten van zelfstandig opererende professionals helpen wij u bij een optimale en efficiënte bedrijfsvoering. We kunnen zowel in vaste functies als tijdelijke projecten ondersteunen.

Trainingen, persoonlijke coaching en begeleiding

Quality LinQ verzorgt voor zijn professionals trainingen en persoonlijke coaching. Zo bieden wij bijvoorbeeld traineeships in verschillende functies aan waarbij onze specialisten in wording externe trainingen volgen. Wij zorgen ervoor dat onze vakmensen die we detacheren altijd goed begeleid worden en perfect voorbereid aan het werk gaan. Indien nodig verzorgen wij voor de klant trainingen, zowel individueel als in groepsverband. Denk hierbij aan interview- of andere gesprekstechniek trainingen.

Personeelsadvies

Quality LinQ denkt mee over het aanpakken van de personeelsvraagstukken waarmee uw organisatie te maken krijgt. Als u ondersteuning nodig heeft bij het aannemen van (technische) professionals op projectbasis of in vast dienstverband stellen wij onze expertise graag tot uw beschikking. Wij stellen met zorg een strategisch advies op het gebied van uw personeel op.

Kwaliteits- en veiligheidsmonitoring

Kwaliteit staat bij Quality LinQ hoog in het vaandel. Wij werken volgens de VCU- en NEN 4400-1-richtlijnen en zijn daarmee volledig op de hoogte van de huidige veiligheidsvoorschriften, wet- en regelgeving binnen de arbeidsmarkt. Deze certificaten zijn onze garantie voor betrouwbaarheid. Zo zorgen we samen voor de veiligheid en gezondheid van de gedetacheerde professionals.

Meer weten over onze diensten/services? Als u wilt weten wat Quality LinQ voor u kan betekenen, maken wij graag een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. U kunt ons bereiken via ons contactformulier of bel ons op 0180-487755.