Kwaliteits- en veiligheidsmonitoring

Kwaliteit staat bij Quality LinQ hoog in het vaandel. Wij werken volgens de VCU- en NEN 4400-1-richtlijnen en zijn daarmee volledig op de hoogte van de huidige veiligheidsvoorschriften, wet- en regelgeving binnen de arbeidsmarkt.  Deze certificeringen zijn onze garantie voor betrouwbaarheid.  Zo zorgen we samen voor de veiligheid en gezondheid van de gedetacheerde professionals.

Naast deze certificeringen hebben wij onze (personeels-)administratie op orde, dragen wij  op tijd de omzetbelasting en loonheffingen af en onze medewerkers zijn gerechtigd om in Nederland te werken.

VCU gecertificeerd: Veilig en gezond werken

VCU logo

Wat betekent dit voor u?

VCU (Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties- en Detacheringsbureaus) komt voort uit VCA. VCA is er voor opdrachtgevers en richt zich op: veiligheid, gezondheid en milieu. Bij VCU gaat het om veiligheid en gezondheid. Het is een procedure voor de certificering van het VG-beheersysteem (Veiligheid en Gezondheid).
Ondernemingen met een VCU-certificaat hebben hun VG- beheersysteem op orde. Wij lichten onze medewerkers goed voor over veilig en gezond werken, begeleiden ze in hun werk en zorgen dat ze over alle noodzakelijke veiligheidsmaterialen beschikken. Ze beschikken over de benodigde certificaten, zoals B-VCA en indien nodig VOL-VCA of gelijkwaardig. Mochten ze deze nog niet hebben dan regelen wij uiteraard dat ze deze zo snel mogelijk behalen indien van toepassing.

Het voordeel dat Quality LinQ BV VCU gecertificeerd is betekent voor u als werknemer of klant dat wij samen zorg dragen voor de veiligheid en gezondheid van onze werknemers.
Het is voor ons daardoor mogelijk om personeel te detacheren bij VCA-gecertificeerde bedrijven. Die bedrijven voeren werkzaamheden uit met verhoogd risico in een risicovolle omgeving. Vaak gaat het om constructie- of onderhoudswerkzaamheden die plaatsvinden op bouwterreinen, in fabrieken en werkplaatsen en bij installaties.

Ons VCU-certificaat kan gevraagd worden voor professionals die werkzaam zijn in de volgende branches:

 • Werktuigbouwkunde
 • Maritiem
 • Offshore
 • NDO (Niet Destructief Onderzoek)
 • Elektrotechniek en procesbesturing
 • Civiele techniek
 • Overige technische diensten, zoals inspectie, onderzoek en kwaliteit (QA/QC) etc.

> Bekijk hier ons VCU certificaat.

SNA- Keurmerk: NEN 4400-1

SNA certificate

Wat betekent dat voor u?

Quality LinQ heeft het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA) dit is het keurmerk voor alle uitzendondernemingen en (onder)aannemers. Het keurmerk is gebaseerd op NEN 4400, Dé Norm van de Stichting Normering Arbeid.
Ondernemingen met het SNA-keurmerk hebben hun (personeels-)administratie op orde, draagt op tijd de omzetbelasting en loonheffingen af en hun medewerkers zijn gerechtigd om in Nederland te werken. Bovenstaande kenmerken worden half jaarlijks streng gecontroleerd door VRO.
Het voordeel dat wij NEN-4400-1 gecertificeerd zijn betekent voor u als werknemer of klant dat u een betrouwbare werkgever of partner heeft.
SNA-gecertificeerde ondernemingen zijn beoordeeld op hun verplichtingen uit arbeid, te weten:

 • De identificatie van de onderneming;
 • De aangifte en afdracht van verschuldigde loonheffingen en omzetbelasting;
 • Loonbetaling niet in strijd met de Wet minimumloon en minimumvakantiebijslag;
 • Het uitvoeren van identiteitscontrole en controle op het gerechtigd zijn tot het verrichten van arbeid in Nederland;
 • Het voorkomen van risico’s op aansprakelijkstelling en boetes voortvloeiend uit in- en doorlenen of uitbesteden van werk;

> Bekijk hier ons NEN-4400-1 certificaat.

Website: www.normeringarbeid.nl