Over QQ

Bij Quality LinQ zijn wij gespecialiseerd in het bemiddelen van nationale en internationale professionals in de grove techniek, inspectie en QA/QC.
Wij detacheren technisch opgeleid personeel op MBO-, HBO- of WO-niveau. Wij brengen opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de werktuigbouwkunde, scheepsbouw, civiele techniek, installatietechniek en technische automatisering.

Betrouwbare en betrokken werkgever

Voor onze technische professionals zijn wij een betrouwbare en betrokken werkgever. We betalen het salaris op tijd, zorgen dat alles goed geregeld is en voorzien van alles wat nodig is om het werk veilig, naar behoren en vooral met plezier uit te voeren.
Onze doelstelling voor zowel onze vaste en tijdelijke werknemers is om ze vooruit te helpen in hun (technische) loopbaan.

Wilt u aan de slag via Quality LinQ? Bekijk dan onze vacatures.

Betrouwbare en stabiele partner

Het is onze missie om voor zowel werknemers als werkgevers een betrouwbare en stabiele partner op het gebied van QA/QC en inspectie te zijn, met de mogelijkheid om onze werkzaamheden uit te breiden naar andere technische branches.

De managers van Quality LinQ hebben jarenlang ervaring in het bemiddelen van technische professionals of hebben zelf in de techniek gewerkt. Daardoor weten zij als geen ander welke technici uw organisatie nodig heeft. Heeft u ondersteuning nodig bij het aannemen van (technisch) professionals op projectbasis of in vast dienstverband? Dan stellen wij u onze expertise graag tot uw beschikking. Wij stellen met zorg een strategisch advies op het gebied van uw personeel op!

Wilt u meer weten? Lees hier wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.

Als u nog meer wilt weten over wat Quality LinQ voor u kan betekenen, maken wij graag een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. U kunt ons bereiken via 0180-487755 of info@qualitylinq.com

QQ brochure

Folder Quality LinQ cover

Quality LinQ BV detacheert en is gespecialiseerd in het bemiddelen van nationale en internationale professionals in de grove techniek, inspectie en QA/QC. Wij detacheren technisch opgeleid personeel op MBO-, HBO- of WO niveau.

Wilt u meer weten over de missie en de diensten van QQ. Download dan nu onze brochure.

Vragen? Neem gerust contact met ons op:

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.