Ondersteuning

Bent u op zoek naar tijdelijke of vaste ondersteuning voor een bepaalde periode? Detachering is de flexibele personeelsoplossing voor zowel tijdelijke als vaste functies, waarbij wij onze opdrachtgevers volledig ontzorgen.

Nationale en internationale detachering

Quality LinQ neemt werk uit uw handen door het vinden van de juiste professional. Door middel van een uitgebreid intakegesprek bij ons op kantoor (internationaal via Skype) stellen wij vast of de kandidaat de juiste kwalificaties heeft voor de functie en past bij uw bedrijf.

Naast harde criteria als opleiding en werkervaring, zijn de persoonlijkheidskenmerken van de kandidaat belangrijk voor de keuze van een bedrijf of functie. Zo krijgt u van Quality LinQ uitsluitend kandidaten voorgesteld die passen bij uw vraag, uw organisatie en uw bedrijfscultuur. Met het inzetten van zelfstandig opererende professionals helpen wij u bij een optimale en efficiënte bedrijfsvoering. We kunnen zowel in vaste functies als tijdelijke projecten ondersteunen.

Meer weten over de mogelijkheden en voordelen van technische detachering? Neem vrijblijvend contact op met Quality LinQ via ons contactformulier of bel ons op 0180-487755