De perfecte match

Bent u op zoek naar de juiste (technische) professional die past bij uw organisatie? Quality LinQ kan u hierbij helpen.

Specialist in het detacheren van professionals

Quality LinQ detacheert en is gespecialiseerd in het bemiddelen van nationale en internationale professionals in de grove techniek, inspectie en kwaliteitscontrole (QA/QC). Wij bemiddelen technisch opgeleid personeel op MBO-, HBO- of WO-niveau voor zowel vast of tijdelijk werk. Van starters tot zeer ervaren professionals op uitvoerend en managementniveau.

Met de focus op elektrotechniek, werktuigbouwkunde, scheepsbouw, civiele techniek, installatietechniek en technische automatisering.

Missie

Het is onze missie om voor zowel werknemers als werkgevers een betrouwbare en stabiele partner op het gebied van QA/QC en inspectie te zijn, met de mogelijkheid om onze werkzaamheden uit te breiden naar andere technische branches.

U krijgt van Quality LinQ uitsluitend kandidaten voorgesteld die passen bij uw vraag, uw organisatie en uw bedrijfscultuur.
Wij kunnen u op meerdere manieren aan technische professionals helpen:

Onze diensten

> Bekijk onze diensten voor meer informatie

Wij staan altijd open voor nieuwe initiatieven, zoals het opzetten van nieuwe scholingsmethoden die bij uw organisatie aansluiten.

Weet u nog niet wat de meest geschikte oplossing is voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Vul ons contactformulier in of bel ons op 0180-487755