Professional in de techniek

Ben jij een gemotiveerde professional in de techniek? Zoek je een nieuwe uitdaging in een technische functie op MBO-, HBO- of WO-niveau? Of wil je een nieuwe stap in jouw carrière maken? Een vaste baan of tijdelijk werk, bij Quality LinQ ben je aan het juiste adres.

Specialist in grove techniek, inspectie en QA/QC

Quality LinQ BV detacheert en is gespecialiseerd in het bemiddelen van (internationale) professionals in de grove techniek, inspectie en QA/QC.
Wij bemiddelen technisch opgeleid personeel op MBO-, HBO- of WO-niveau (starters tot zeer ervaren kandidaten op uitvoerend en managementniveau).
Daarbij gaat het om functies met uitzicht op een vast dienstverband of tijdelijke projecten.

Vaste functies in de techniek

Ben je een aankomend professional? Wil je graag je opleiding in de praktijk brengen of ben je een ervaren professional die klaar is voor een volgende stap in zijn of haar carrière? Quality LinQ helpt je aan een vaste baan in de grove techniek, inspectie of QA/QC.

Tijdelijke projecten

Ook als je tijdelijk werk zoekt, bijvoorbeeld op projectbasis, kun je bij Quality LinQ terecht. Hierbij verricht je uiteenlopende werkzaamheden voor diverse opdrachtgevers.

Traineeships

Quality LinQ verzorgt trainingen, persoonlijke coaching en begeleiding. Zo bieden wij bijvoorbeeld traineeships in verschillende functies aan, waarbij jij als specialist in wording externe trainingen kan volgen. Je kunt hierbij denken aan een traineeship waarbij je bijvoorbeeld opgeleid wordt tot ‘Aankomend niet destructief onderzoeker (NDO’er)’ of ‘Aankomend IKT 2/3’er’.

Jouw ontwikkeling staat voorop

Onze doelstelling voor zowel onze vaste en tijdelijke werknemers is om ze vooruit te helpen in hun (technische) loopbaan.
Wij zorgen ervoor dat onze vakmensen die we detacheren altijd goed begeleid worden en perfect voorbereid, veilig en vooral met plezier aan het werk gaan.

Wij bieden

  • Goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Persoonlijke coaching en begeleiding
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Werken op project-, ZZP-, interim of vaste basis

Aangezien wij volgens VCU en NEN 4400-1 gecertificeerd zijn betekent dit voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever dat we verplicht zijn om ons aan de Nederlandse veiligheidsrichtlijnen te voldoen en we onze afdrachten op tijd en correct laten plaats vinden.

Lijkt werken voor Quality LinQ jou interessant? Bekijk dan snel onze vacatures en solliciteer direct op jouw droombaan. Hebben we op dit moment geen passende vacature voor je? Stuur ons dan een open sollicitatie.